Auto leasen eenmanszaak

Voor een eenmanszaak is het leasen van een auto natuurlijk mogelijk. Veel eenmanszaken maken al gebruik van het leasen van een auto, tevens zijn er ook veel ZZP'ers die gebruik maken van een lease auto.

 

Doordat een eenmanszaak en ZZP'er behoren tot de kleinbedrijven willen de leasemaatschappijen voor het leasen van een auto meestal wel wat meer zekerheid hebben. Vooral voor startende eenmanszaken of ZZP'ers willen leasemaatschappijen bijna altijd standaard wel een aanbetaling of borg hebben om de auto lease deal mogelijk te kunnen maken.

 

De hoogte van deze aanbetalingen hangen ook sterk af met de auto die u wilt leasen. leaseprijs berekenen Gaat u bijvoorbeeld voor het leasen van een dikke Audi A6 dan zal de zekerheid die de leasemaatschappij wil hebben een stuk hoger zal zijn dan als u een courante kleine of middenklasse auto kiest om te leasen. Ook de uitvoeringen en opties die op de auto komen zijn belangrijk.

 

De goedkoopste leasemaatschappij bestaat niet, alles hangt af van de diensten die u wilt afnemen in het leasecontract, dit bepaalt de leaseprijs voor de lease auto.

 

Voor een bestaande ZZP'er of eenmanszaak met goede cijfers is het vaak niet eens nodig om extra zekerheid bij te betalen voor het leasen van een auto. Meer informatie kunt u tevens vinden op: auto leasen eenmanszaak

 

Zeker voor deze doelgroep is het erg interessant om het leasen van een auto te overwegen. Voor het gratis opvragen van lease offertes van meerdere leasemaatschappijen kunt u hier terecht: auto lease offerte