Auto leasen zakelijk

Het zakelijk auto leasen is de meest voorkomende vorm. Het zakelijk auto leasen komt veel vaker voor dan particuliere auto lease.

 

Het zakelijk auto leasen heeft ook een grote invloed op alle rijdende auto's in Nederland. 1 op de 3 rijdende auto's betreft namelijk een lease auto.

 

Veel zakelijke ondernemingen kiezen voor het leasen van een auto omdat dit de administratieve lasten sterk verminderd. Ook ligt het risico de te leasen auto bij de leasemaatschappij en niet bij de zakelijke onderneming zelf. Door de inkoop voordeel dat de leasemaatschappijen hebben is het vaak voor de zakelijke klant ook goedkoper om de auto te leasen.

 

De zoektocht van de zakelijk klant naar een geschikte leasemaatschappij die met de voorwaarden voor het leasen van een auto aansluit op de onderneming kan een lastige en tijdrovende zijn. De voorwaarden voor het leasen van een auto verschillen namelijk enorm per leasemaatschappij. En als zakelijke klant zit u toch al snel 4 of 5 jaar vast aan het leasecontract. U kunt dan niet zonder het maken van hoge afkoopsommen de te leasen auto zomaar weer inleveren.

 

Om de zoektocht naar het leasen van een auto te vergemakkelijken kunt u via LeaseKeuze.nl gratis, snel en gemakkelijk meerdere autolease offertes tegelijk opvragen bij verschillende leasemaatschappijen die uitsluitend leasen aan zakelijke ondernemingen.