Bedrijfsauto leasen

het leasen van een bedrijfsauto is populair. Van alle nieuwe auto's op de Nederlands weg is 1 op de 3 een lease auto. Vooral bedrijven doen dus veel aan het leasen van een auto.

 

De bedrijfsauto is vaak een primair middel voor het uitvoeren van de taken van een onderneming. Het zijn auto kosten die nodig zijn om de bedrijfsvoering te kunnen realiseren.

 

Er zijn alleen veel leasemaatschappijen die het leasen van een bedrijfsauto aanbieden. De prijzen voor het leasen van een bedrijfsauto kunnen sterk uiteen lopen, terwijl u wel dezelfde lease auto afneemt, maar bij een andere leasemaatschappij.

 

Deze verschillen komen uiteraard niet zomaar, uw bedrijfsauto kan niet zoveel goedkoper zijn bij aanbieder A of aanbieder B. Het verschil zit vooral in de algemene voorwaarden die de leasemaatschappijen hanteren. Hierdoor lijkt een goedkoop leasetarief voor het leasen van een bedrijfsauto al snel heel interessant, maar dit wil niet zeggen dat u het goedkoopste leasecontract heeft. Het vergelijken van auto lease offertes is, gezien de vele aanbieders, met vooral lokprijzen, een specifieke werkzaamheid geworden.

 

LeaseKeuze.nl is zo'n specialist en vergelijkt voor u gratis verschillende bedrijfsauto lease offertes bij meerdere leasemaatschappijen.