Goedkope auto leasen

Goedkoop een auto leasen? Dat wil natuurlijk iedereen. Er is geen leaserijder die teveel wil betalen. Maar wanneer weet je wat een goedkoop leasetarief is? Natuurlijk kan je verschillende lease offertes opvragen voor een auto te leasen en het goedkoopste tarief kiezen. Echter een goedkoop tarief wil niet zeggen dat u werkelijk bezig bent met het leasen van een goedkope auto.

 

Het goedkoopste leasetarief wil niet zeggen dat u ook het goedkoopste leasecontact heeft. De leasemaatschappijen hanteren namelijk allemaal andere algemene voorwaarden. Hierdoor kan het maandelijkse leasetarief goedkoop ogen, maar door de bijkomende kosten achteraf toch duur uit zijn voor de te leasen auto.

 

Tegenwoordig hebben namelijk ook de leasemaatschappijen goed in de gaten dat de klant te lokken is met goedkope loktarieven, het is te vergelijken met de reisbranche. "Een hele week weg voor maar Eur. 99,=" Totdat de rekening betaald moet worden, extra reserveringskosten, belastingen enz. Uiteindelijk bent u Eur. 499,= kwijt. Hetzelfde gebeurt nu met het leasen van auto's. De goedkope tarieven zien slecht lokkertjes, totdat blijkt dat er behalve de maandelijkse tarieven er nog andere kosten apart doorbelast worden. Gelukkig zijn niet alle leasemaatschappijen zo ontransparant, maar welke zijn dat en hoe kunnen de goedkope auto lease prijzen vergeleken worden.

 

Om dit gemakkelijker te maken kunt u via LeaseKeuze.nl gratis, snel en gemakkelijk meerdere auto lease offertes opvragen bij verschillende leasemaatschappijen. Hierdoor bent u verzekerd van een goedkope leasetarief voor de te leasen auto.