Prijzen auto leasen

De prijzen voor het leasen van een auto liggen bij leasemaatschappijen erg uiteen. De prijzen voor het leasen van een auto, ook wel het leasetarief genoemd is opgebouwd uit verschillenden componenten die in de leaseprijs verwerkt is.

 

Bij operationele auto lease zitten alle auto prijzen verwerkt in het leasetarief. Zoals verzekering, afschrijving, houderschapsbelasting het onderhoud enz.. Toch kunnen de prijzen voor het leasen van een auto erg uiteenlopen. Maar hoe kan dit? De auto kost toch immers hetzelfde?

 

Het verschil zit vooral in de overige voorwaarden die de leasemaatschappijen hanteren bij het leasen van een auto. De prijzen die zij hiervoor rekenen lopen erg uiteen, dit komt omdat ze ook minder service aanbieden. Zo krijgt u bij de één winterbanden en bij de andere niet. Of wel of niet vervangend vervoer. En wat zijn de kosten als u meer kilometers rijdt of de looptijd van het contract niet uitdient? Deze prijzen beslissen de kosten voor het leasen van auto.

 

Het goedkoopste leasetarief wil niet zeggen dat u het goedkoopste leasecontract heeft. Voor het goed vergelijken van auto lease offertes kunt u gratis een aanvraag doen via www.leasekeuze.nl Zo bent u altijd gegarandeerd van een goede auto lease prijs.