Short lease

Shortlease was een nieuwe vorm van auto leasen, inmiddels is shortlease een goede en betrouwbare vorm voor het leasen van een tijdelijke auto.

 

Shortlease is flexibel en de leaseprijzen zijn ook goed. Shortleas is een stuk goedkoper dan het huren van een auto, maar is wel duurder dan een vast leasecontract met een vaste looptijd.

 

Shortlease is vaak de beste oplossing voor het leasen van een auto voor een periode van 1 t/m 12 maanden. Een kortere looptijd is niet mogelijk en wordt de looptijd langer dan 12 maanden, dan is het aangaan van een vast leasecontract meestal voordeliger.

 

E zijn heel veel aanbieders die shortlease aanbieden, vaak gaat dit in bepaalde klasse voertuigen. Het is dus niet zoals bij een lease auto dat u de exacte merk type en uitvoering kan kiezen. U kiest een klasse, bijvoorbeeld een kleine klasse. In deze klasse zit dan een bijv. een VW Polo, Seat Ibiza, Citroen C1 enz. Dat wat beschikbaar is krijgt u aangeboden.

 

Via LeaseKeuze.nl u kunt eenvoudig gratis en snel meerdere shortlease offertes tegelijk opvragen bij diverse aanbieders. Op deze manier weet u direct van de beste deal voor u is.